Lite om de senaste dagarna..

Mmmm, hade lite tur i lördags, inte nog med att jag var bjuden på julbord på eftermiddagen så blev det en storvinst på en trisslott. Normalt brukar jag bara vinna typ 30 spänn, men den här gången blev det mycket mer. 🙂
Har inte bestämt mig än om jag ska investera eller bara slösa bort vinsten.

Julbord inmundigades i trevliga vänners lag, idel vänstermänniskor. 🙂
Glömde liksom bort att knäppa kort, plus att de som satt närmast inte ville hamna i sociala medier så det gick väl på ett ut.
Så här såg det ut på tallriken efter första lasset med skinka, korvar, lax mm mm.

Efter den portionen tänkte jag faktiskt trappa ner lite snabbt och hugga in på kaffe och efterrätt för att inte provocera diabetesen så mycket, men men. Man skulle ju gå förbi varmrätterna på vägen till bullar och kakor och jag blev förstås  ”lurad” att stanna till, när jag ändå stod där så tyckte jag att jag lika gärna kunde smaka lite Jansson, prinskorv och köttbullar vilket jag inte ångrade. 😛
En liten jättegod pannacotta slank också med

Nästa gång jag skulle hämta kaffe och bulle gick det dock bättre. 🙂

En riktigt trevlig julmiddag/julbord med fina vänstervänner på Borgsjö Strand (Tidigare Träporten och Borgsjö Motell), rekommenderas verkligen i dessa tider när man går mer ifrån en riktig buffé till nått halvdant påhitt med jultallriksvariant.

Vi går vidare några dagar framåt, fylleri av pelletsförråd på menyn

För att sedan kila iväg på Nobelfest med bordsdamen:

OBS! Arrangerad bild.
🙂