Hälsingesväng igen..

Morgonens vikt:

Ja det blev E4 söderut mot Gnarp, Jättendal, Bergsjö och Hassela. Blev mäkta förvånad när jag skulle lossa i Jättendal då en gammal lumparkompis helt plötsligt stod där. Min gamle vän Sören Thyr bodde tydligen där med sin flickvän, jättekul att träffas igen, måste vara ett par år sen sist.

Ja hur som haver, jag hade ingen tid över och han och fjällan var på väg till Huddik så det blev en kort pratstund.
Så jag åkte vidare och fick ta min rast i Hassela idag, lämpligaste stoppstället var Hasselamacken där jag även skulle lossa en pall med grejer.

Ett väldigt trevligt ställe men förvånansvärt tomt med tanke på att det ju var vid lunchtid typ 12.30. Men bra för mig som ogillar att stå i kö. 🙂
Var för första gången in och käkade där, (2 grillade med bröd btw) Otroligt mysigt där inne med lite 50-60-talsstuk, trevlig personal och i mina öron shysst musik. Easy rider affischen känner väl de flesta igen gissar jag.


Lär bli fler besök där om jag kör däråt, ja jag brukar ju åka förbi där lite nu och då annars också.