Lågt socker numera..

Slappt att köra lastbil?, ja om man kör fjärrtrafik kanske. Som distributionschaffis vilket jag jobbat som de senaste 7 veckorna har jag iaf konstaterat att det är ett jäkla slit och släp med mycket fysiskt arbete, åtminstone på morgonen vid lastningen av bilen. Ett väldigt springande för att hitta alla kollin man ska ha med sig och ett släpande av grejer, ibland genom hela terminalbyggnaden (Typ 16 portar brett). Sockret ligger numera oftast under 8,5 mmol/L, en del dagar ända ner mot 5,5-6,0 mmol/L. Imorse låg det på 8,2mmol/L trots lite frossande igår kväll, blev ju lite varma mackor och 3 st lakritsstänger sk. häxvrål.
Min diabetessköterska har predikat att mitt socker bör ligga mellan 5,5 och 8,5 för att det ska vara ok.
Vad gällande vikten så har jag legat konstant under 138 kg de senaste veckorna, och jag tycker det verkar sjunka så smått mest hela tiden även om det rör sig långsammare nedåt nu.