Söndagsförmiddag i väntans tider..

Sitter och tittar på TV4’s Nyhetsmorgon och Viktor Frisk som berättar lite om sitt liv, på bordet står en mugg kaffe (Zoegas Mollbergs blandning) och ett fat med den nya favoritglassen (Kladdkaka).  😛

Ser också Jessica Frej som fixar och trixar med mat, man får många fina tips och matlagning i dessa program med matlagare, tråkigt bara att man inte antecknar några av dom, för nån timme senare har det ju oftast ramlat ur skallen.

Annars då?
Ja, imorgon börjar jag mitt nya jobb, som jag förstått det blir det introduktion (Samåkning mm.) måndag och onsdag plus plugga lite ADR, tisdagen faller bort p.g.a flaggviftning och nationalsångssjungning i skolor, kyrkor och på gator och torg, ja inte för mej men för en del andra.


Här en bild på Konungen, prinsarna och deras kuvade kvinnor iförda huvudduk för att spegla sin underkastelse för sina män, typ? 😉

Lite nervöst är det, jag har ju inte kört lastbil sen i december, och då bara 2 dagar. Blir lite annorlunda på flera vis, måste åka hemifrån typ 05.45 enär jag börja 07.00 och då i Sundsvall. Iofs åkte jag den turen i nästan 10 månader ifjol, men då började jag 08.00 och då ingen kalabalik om jag kom en kvart sent nån gång till skolans teoriundervisning. Här blir det ju kunder som drabbas, men å andra sidan brukar jag inte ha några problem att komma upp på morgonen om jag ska göra något speciellt. Just nu väntar jag bara på sol och värme, sen blir det gräsklippning efter att jag fixat några matdosor.

Måste skifta ena bakdäcket också inför morgondagen, tydligen en montageskruv som lyckats hitta in i däcket och således orsakar pyspunka. :-/