Nytt jobb??

Ja, heter det så när man inte ens börjat på det första?
Hade ju ordnat med jobb från 12 Juni och 2,5 månader framåt hos ett vad jag uppfattade som ett helt ok företag. Men eftersom det var korttidsbegränsat så kände jag att jag måste väl fortsätta söka jobb, det blir ju inga pengar om man struntar i det även om man har nått på G. Sökte då igår till ett annat bemanningsföretag, mailade in en ansökan och mindre än 10 minuter senare så ringer telefonen.
– Hej, jag ringer från *********************, jag har ett jobb åt dig.
Ok, men jag har redan fått jobb på ett annat bemanningsföretag i sommar, att jag sökte var mer formalia.
Men får jag börja snarast och en längre period än 2,5 månad så är jag intresserad.
– Du, kan du komma ner till stan imorgon på anställningsintervju så ska vi se vad vi kan göra.

Pratade först med ett par damer på bemanningsföretaget och blev sedan hänvisad till ansvarig på åkeriet som behövde folk och allt prat gick bra, trevliga människor allihopa. Klickade bra med alla jag träffade på och innan jag åkte hem från stan var saken biff, börjar nu på måndag kl.07.00 🙂

Blir tydligen Mercedes jag ska köra, årgång, modell, enkelaxel eller boggie får jag väl reda på till veckan.

Enkelaxel?

eller boggie?

Såg ut som en välskött och fräsch vagnspark iaf, och det känns bra.

Idag var en bra dag. 😀