Val 2022..

Ja, så var det åter dags att göra sin plikt och utöva sin rättighet som svensk medborgare, att rösta i riksdags, region och kommunfullmäktige. Som den modemedvetna och fåfänga person jag är så valde jag att bära en huvudbonad dagen till ära, gammal men fortfarande funktionell. 🙂

Vallokalen för min del var den vanliga, dvs på skolan här i byn. Roligt att ha ett ärende dit eftersom jag gick låg och mellanstadiet där, det har förändrats en del, men i grunden ser den ganska lika ut ändå.

Det var inte direkt någon kö där, men å andra sidan var jag tidigt ute så jag skulle hinna med mig med allt innan valvakan i Stöde. Ja den skulle börja redan klockan 12 typ med gemensam lunch ute på vången tror jag det hette, ja det var iaf på en badplats mellan bron och campingplatsen. Måste medge att det finns en del fina platser att se i Stöde, jag tycker även att ”deltat” nedströms Ljungan är väldigt fint.
Ja, hur som haver gick det bra med röstningen och jag åkte hem och svabbade av mig och klädde om inför resten av dagen.