Krasslig fortfarande..

Trodde väl skiten skulle ge med sig någon gång, men icke.
Känns och låter som vaxpropp när jag lyssnar på typ TV’n eller när folk pratar med mig, och låter som att jag har en hink över huvudet när jag pratar, uppskattningsvis har jag ~50% av normala hörseln, sen feber som kommer och går och gör en totalt orkeslös.

Var iväg på apoteket i tisdags och hämtade ut Alvedon och köpte samtidigt 2 st snabbtest för Covid-19, tog ena testen när jag kom hem och den visade oskyldig. Har precis använt den andra och inväntar resultat, lär bli klart innan jag skrivit färdigt detta inlägg. 🙂

Ett aber med denna långdragna influensa (3 veckor på tisdag) eller vad man ska kalla det är att jag missar många timmar med lärarledda lektioner på skolan gällande truckar och hjullastare med gafflar, ett nästan måste om man skall köra lastbil typ fjärr och distribution där man ofta lastar/lossar bilen själv. Nu har man emellertid mycket material i form av böcker och frågor på nätet man kan jobba med, men det behövs ju praktisk övning också. Hade kallt räknat med att åka till Birsta för utbildning på hjullastare imorgon, men så blir det nog inte. Måste nog kontakta sjukan imorgon och höra om jag kan komma dit, gissar på att det är nått knas i öronen efter öroninflammationen eftersom den nedsatta hörseln inte ger med sig. Pencillinkuren (Bara 5-dagars) jag fick tog ju slut förra helgen, tog sista tabletterna på söndagmorgonen. Det enda jag egentligen märkt är att värken i örat släppt och aningen bättre hörsel i vänstra örat. (Var i det högra som hinnan spruckit) Får väl se om det blir en till penicillinkur.

Ja apropå covidtesten jag nämnde förut så var det återigen negativt.