Fasader i stenstan..

Ja som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag lägga upp lite bilder på några av stenstans fina fasader vilka jag börjat tycka är fina. Har väl aldrig tänkt så mycket på sånt tidigare, men nu de senaste veckorna när jag praktiserat distributionskörning bl.a i innerstan så har det liksom blivit att man kikat runt lite på olika stenbyggnader vid t.ex ofrivilliga pauser och väntan på att någon skall öppna för oss. Fascinerande hur man lagt både tid och pengar på ett så utstuderat sätt att skapa fina byggnationer som dels är vackra och även byggda för att stå kvar under lång tid. Har inte noterat något speciellt om byggnaderna på bilderna, utan lägger bara upp dom här för beskådan utan några kommentarer. Vissa kanske ni känner igen, andra inte, se och njut.
Zoomade in Konsert Teatern lite.


Tog ett annat foto på Clarion som blev lite lustigt. 🙂

Ja det var det, nu är ju praktiktiden slut så det lär inte bli fler bilder på ett tag. Hoppas dessa gör någon glad iaf.
Ett tips är väl att när ni knatar runt i stenstan, sakta ner, kika runt lite, kika uppåt, det finns många fina byggnader att beundra, dom kunde kosta på sig förr i tiden både storleksmässigt och utseende vad det gäller detaljer man oftast missar.

2 svar på ”Fasader i stenstan..

Kommentarer är stängda.