3 veckor praktik framledes..

Hej igen.
Som vanligt glest mellan uppdateringarna, men det beror väl dels på brist på intresse och inspiration plus mycket av koncentrationen ligger på utbildningen.

I veckan som var blev det i alla fall lite praktiska övningar i form av att lasta om 2 trailrar och praktisera våra kunskaper i lastberäkning och lastsäkring. Blev några bilder på detta, eleverna dock maskade.


De flesta är nu klara med C i både körning och teori och pluggar YKB för fulla muggar och ser fram emot att börja med CE ”på riktigt”, dvs köra med släp på vägarna i lastbil och inte simulator. Antar att vi börjar med det efter kommande 3 veckors praktik, dvs sent i juni.

I övrigt finns väl inte mycket att tillägga, ja jag och Lilith var ner till Hälsingland/Älvsund i torsdags och gratulerade min syster Jenny som fyllde år i tisdags. Det blev hemgjord smörgåstårta till fika i vanlig ordning. 😛

Slutligen lite visdomsord.