YKB-körningen klar..

Japp, 11 timmar YKB-körning avklarad och en bit närmare YKB och kommande CE-utbildning.
Sista YKB-körningen gjordes igår på förmiddagen i ”YMM’en”, en FH 500 med styrning på bakersta axeln och därmed lite läskig i korsningar tycker jag. Men annars är både den och dom 2 Volvo FH 460 som skolan har ganska behändiga nu efter ett gäng timmar i ryggsäcken.

De senaste 2 dagarna har vi haft kalasväder både hemma på byn och i skolan på Gärdet. Finns som en lite altan uppe på taket där vi lapat kaffe på rasterna, utsikten är förvisso inget imponerande, man ser ishallen en bit bort, sen är det väl inte mer. Men mysigt med sol, värme och kaffe när man slappar en stund från studierna. 🙂

Passade på att träna lite backning med 4-axlat släp på simulatorn igår igen, tycker det löst sig lite och funkar skapligt nu, men bättre ska det bli.

Ja, det var väl vad jag kom på att skriva just nu, gällande YKB’n så kan man väl nämna att det är en bit kvar innan det är klart. Tror det var 140 timmar teori och sedan ett prov på 60 frågor om jag minns rätt.
Jaja, nog om detta.

Appropå Nato btw.