Det gick riktigt bra igår..

Blev lite övningskörning på landsväg/mindre vägar och motorväg igår, en del rondellkörning i Birsta och backning/vändning på väg. Gick riktigt bra med tanke på stress efter att ha konstaterat att jag lagt in min körtid en timme senare än det var i mobilalmanackan. Enligt min notering skulle jag köra kl.13.35 och för att undvika att komma sent och samtidigt hinna tanka på vägen till stan så åkte jag hemifrån redan vid 12.00.
MEN… vid 12.45 ringde mobilen, det var körläraren som undrade om jag var på väg.
– Du skulle ju börja köra vid 12.35?
Va? 13.35 var det väl.
Näe, jag var en timme sen i min planering, men vi skulle köra iaf. Han hade ingen efter mig så jag fick en dubbellektion ändå. 🙂
Blev 460’in igen och så här ser den ut från ”cockpit”.

Körningen gick bra, blev nån sväng genom stan, ut mot Birsta – Timmervägen/Bergsåker – Stan –  Tunadal – Birsta – Skönsmon – E4 mot Myre/Svartvik – E4 – Skolan. Ja, ungefär så, lite extra runtrunt i Birstas rondeller och korsningar. Ganska ok enligt körläraren, men jag har fortfarande lite för bråttom in i rondeller och korsningar, lite personbilskänsla fortfarande. Men men, det har blivit bättre nu efter 6 körningar.

Kikade in på Svenska kraftnäts hemsida ”Kontrollrummet” och konstaterade att sverige fortfarande ligger bra till gällande elproduktion (I morse), rejält med export så här på helgdag och låg elkonsumtion.

Intressant sida att följa, speciellt att följa att Finland trots sitt nya fina kärnkraftverk (17 års byggtid och 21 miljarder Euro dyrare än beräknat.) ändå måste importera el.

Näe, nu blir det plugga teori, gör teoriprovet för C-kortet på onsdag till veckan, kan inflika att jag känner mig inte säker på att det går vägen.