Medvind nu.. :-)

Japp, gjorde teoriprovet för C-kortet igår och kan väl inte direkt klaga. Jag var helt övertygad om att det skulle vara massor av frågor om axel/boggitryck, bärighetsklasser och dylikt och att det skulle bli svårt att komma förbi dom. Tack och lov var det bara 3-4 stycken frågor som berörde det ämnet och det var nog räddningen för mig det. 🙂
I slutändan visade det sig att jag faktiskt hade hela 1 rätt tillgodo, 45 av 44 blev det.
Skönt att slippa oroa sig över det längre, nu är det ju bara resten kvar. Hör ju till att vi ska ta för tungt släp också, och truck, och hjullastare, och ADR och YKB och? Ja sen kommer jag inte på mer, men mer plugga och prov blir det iaf.

Tyvärr så lyckades inte alla på skolan klara teorin, men några av oss som hade flyt beställde panpizza från Biteline till lunch för att fira, riktigt goda pizzor även om dom är lite små.

Som om det inte vore tillräckligt firande så hade min syster Jenny köpt en prinsesstubbe tills jag kom dit. Hade ju lovat att kika in för att berätta hur det gått på provet, men kunde inte hålla mig från att berätta det på fejjan så… 😛

Idag var det dock vanlig dag igen med 2 lektioner övningskörning på agenda, blev en sväng genom stan och sedan E4 ner till Myre och sedan gamla E4 tillbaks för att fatta sig kort.Bilder från cockpit.

Over and out.