Presskonferens med Löfven och Lööf Kl.11.00

Kl.10.55
Mmmm, så här 5 minuter före gissar jag att man skall berätta att man lägger ner tokerierna med smyginförande av marknadshyror. Annars finns det väl egentligen ingen anledning att kalla till presskonferens dagen före misstroendeomröstningen.
————————————————————————————-

Update: Kl.12.25

Mja, helt fel ute var jag ju inte, men det där duger inte. Nu har nog S och C varit alldeles för styva i korken för att rädda regeringen, blir med största sannolikhet foten för denna regering imorgon.
Gör ett längre inlägg om detta senare idag.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.