Högt gräs och varmt ute..

Hade ju tänkt dra ihop lite ris sen i höstas när jag grävde för fibern och rev ner lite mer sly, hägg och syrénbusk som stod och skräpade. Efter det var det tänkt att det skulle klippas gräs också. Men men, varmt som i en lackbox och främman gjorde att det bara blev uppsamlandet av ris som blev gjort, en skaplig hög faktiskt. Toklyckat nu när trädgårdstippen i Fränsta stängt. 🙁

Nåväl, vädret gick inte att klaga på, även om det var lite för varmt för en välisolerad kille som mig att jobba i.

Vad jag åt till middag?
Ja, en egen variant av enchilladas vilket smakade helt ok framåt kvällningen. Det var ju iaf helg, så jag tog mig faktiskt 2 svagöl till maten vilket svalkade bra sett både till värmen och ”hettan” i maten.

Bonn aptit

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Mat, Motionera och märkt , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.