Högerfiaskot Bulletin..

Ja, jag följer med stort välbehag hur högerns valpropagandakanal inför valet 2022 faller i bitar, faktum är att man på den yttre högerkanten aldrig lyckats hålla sams. Typ alla vet bäst och alla vill bestämma, och det funkar liksom inte med en massa högerfötter när man dansar tango. Kul att SD-Jesus visar sig vara en ännu mer osympatisk människa än jag fått intryck av tidigare.

Här ett exempel på ”möte” mellan ägare och redaktion som läckt ut:

Edit: Känslig inspelning tydligen, Youtubeklippet är borttaget men en kopia av själva  ljudinspelningen hittar du här: Sanandaji tappar fattningen.
Man lägger munkavle på folk genom att trycka mute på deras mikrofoner under pågående möte? Vilken jäkla pajassamling och cirkus, det här är underhållning dom skulle kunna tjäna en slant på genom att publicera själva. Kanske göra en pod nästa gång dom samlas i sandlådan för att sprätta sand?

Och idag skriver Aftonbladet en del om en av ägarna som kommunicerar med styrelse och redaktion med inte alltför dolda hot om hur han driver företag:

Bulletin-ägarens ord under mötet skapar ny oro
”Bulletin-ägarna vill koppla greppet om tidningen och gripa in där kvaliteten sjunker.
Under ett möte drar styrelseordförande Atta Tarki en anekdot om hur han flög 17 timmar över Stilla havet för att sparka fyra personer.
Uttalandet tolkas av redaktionen som ett försök att påverka vad som skrivs i tidningen.
– Många är väldigt oroliga, säger chefredaktör Ivar Arpi.”

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Humor, Ironi, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.