Biten av sin egen svans?

(För att citera mej själv på Facebook gällande avhoppande SD’are: ”Å en till”)

Helagotland.se:
”Sverigedemokraterna Kaj Lundmark och Björn Ljung har meddelat att de lämnar regionfullmäktige. Nu berättar Kaj Lundmark om hatet och hoten som fick honom att bestämma sig.”

Det verkar som om den s.k ”SD-svansen” börjat bita de egna, men det är väl bara en förlängning av det rasistiska hatet kan man tänka. Inte nog med att SD har problem att få tillräckligt med kretiner att besitta alla stolar inom kommunfullmäktige och landsting, nu börjar dess svans jaga bort de stackare man lurat att ta plats på gycklarstolen också. Jag kan inte säga att jag är bedrövad utan att blåljuga faktiskt. 😀

”Hot ligger bakom SD:s avhopp.”

”Beskedet kom under söndagen då de meddelade presidiet att de ställer sina platser till förfogande.
Varken Kaj Lundmark eller Björn Ljung är närvarande under måndagens möte i regionfullmäktige.
Sverigedemokraterna har tre mandat i regionfullmäktige.
Efter beskedet har partiet nu endast Eva Pettersson kvar i fullmäktige.”

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Ironi, Politik och märkt , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.