Man slutar nog aldrig förvånas..

Saken utagerad.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik och märkt , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

5 svar på ”Man slutar nog aldrig förvånas..

  1. Tänker härmed göra något som jag sällan gör, be om ursäkt för min anspelning på ditt ev behov av försörjningsstöd i det förflutna, det var en överilad kommentar i stundens hetta. Som så här i efterhand kanske inte var så genomtänkt.

    • Gör så du, ber även om ursäkt ifall någon som faktiskt har försörjningstöd tagit illa upp. De var ett helt överilat inlägg som aldrig borde postats och är nu borttaget.

Kommentarer inaktiverade.