Samlade Dumheter..

Ja, vad ska man egentligen säga, dumparna säger väl det mesta även om jag inte kan hålla undan en och annan kommentar.
Nolltolerans mot rasism, vi är inte rasister, ja listan på flosker kan göras lång. Men nu tänkte jag bara visa upp vad en mer lokal förmåga har skrivit på sin Facebook och på twitter det senaste året när jag hållit ett öga på henne. Nu är det även flera mer eller mindre lyckade kommentarer som fällts av hennes fanclub också iofs, men dessa personers användarnamn har jag maskerat eftersom de flesta av dom inte är sk. folkvalda offentliga personer.

Respekt för andra religioner? Nja, att kalla en muslim för ”musse” tror jag inte kvalar in som rumsrent faktiskt. Förslaget hon länkar till är f.ö både gammalt och aldrig genomfört.

När man bakar med barnen kanske det känns extra viktigt att använda N-ordet, så viktigt att man t.om gör en hashtag av det. (Tips från coachen, använd mellanslag mellan ”taggarna” så fungerar dom som tänkt.)
Att man sedan använder ordet massor av gånger förstärker bara intrycket att SD och denna dam inte har några som helst rasistiska åsikter, eller? Det är fullt normalt att kalla andra saker som dom inte vill bli kallade, det kallas SverigeDemokrati tror jag. Rätten att få sätta nedsättande etiketter på de man inte tycker om.


——————————————-
Men det är klart att man får bli upprörd, ja det kan ju kännas jobbigt om man tror att Sverige ska finansiera världens 50 miljoner flyktingar med bostäder och bidrag. Att det uttalandet är en idioti av högsta rang kan vi kanske lämna därhän, eller? Nja, SD-matematik, ett litet räkneexempel bara.

En rasist som inte gillar en antirasist? Föga förvånande.

HBTQ är tydligen inte heller något för en sann SD’are, åtminstone inte om man ser till reaktionen vid Eurovision song contest i fjol.

Gamla nyheter görs om till nya, och sen hävdas det idiotier som vilken allmänbildad människa som helst kan genomskåda på några minuter bara genom att klicka på fliken ”visa mer” på Youtube. Men men, fancluben bryr sej knappast hur mycket toka nekar i sten. Det är ju knappast logiskt tänkande och saklighet som utmärker den fårskocken.

SMR, det nazistiska partiet? Är det någon fler än hon i dumpen som hört talas om det partiet? Näe, trodde väl det, det är enbart en nazistisk organisation tack och lov.

Är det fler än jag som funderar i banorna ”Det mest patetiska jag läst” när dom ser detta? ”Jag tror Amnesty är seriöst faktiskt”.

Jo, klart SD skulle ha haft över 40%, grannen sa ju att han röstat på dom. 🙁


Inte rasist men… gjorde ett stort inlägg om den dumheten:
SD-politiker – SD borde rimligtvis haft runt 40% i valet om det inte valfuskats.

Den privata profilen är ”vän” med den inte helt okände SvP’aren Göran Reimers.
”– Jag avskyr det konstlade perverterade mångkulturella samhället. Jag kan inte stilla åse förfallet av vårt land. För det är vårt land.
Vi svenskar tar oss friheten att bestämma vilka vi vill bjuda in och vilka om inte är välkomna, säger Göran Reimers som var medlem i Sverigedemokraterna
mellan 1988 och 2011 men som nu ställer upp för Svenskarnas parti i Mölndals kommun.


(Raderade de andra på bilden eftersom de inte är sk. offentliga folkvalda personer även om det är några lokala stjärnor med där, men det är emellertid inte svårt att kika på gruppen i Facebook.)

Smått roande att efter Skavlans show se alla kritiska röster från nyfascisterna trots att dom före sändningen hyllade Skavlan som bra kille som skulle kungöra Åkessons återkomst och bla bla bla. Inte rasist men… samlade ihop lite av tokerierna: ”SD:s politiker flippar efter Åkessons medverkan i Skavlan
Naturligtvis var huvudrollsinnehavaren på denna bloggsida aktiv i det fallet också. Åkesson har hädats, nu jääävlar. Hybris visar sitt ansikte.

Ja, den tog nog hårt antar jag. 😉

Efter alla dessa tavlor och grodor kunde man tro att hon kanske lärt sej att hålla tunga för tand….. Nej, naturligtvis inte, hon är ju SD’are.
Ibland undrar jag om det inte handlar om en nutida modell av den gamla välkända skvallerkärringsmentaliteten det handlar om. Men jag måste nog tillägga att dom åtminstone hade förstånd nog att prata bakom ryggen på folk och inte skämma ut sej med korkade antaganden och i många fall ren ärekränkning:

Hur kan man ens anta att anständig Svensk media skulle börja sprida rykten om ev. självmord och namn på ett brottsoffer, det är nog tillräckligt jobbigt för brottsoffret själv och deras anhöriga utan att några moralinkontinenta fascistplantor skall lägga mer börda på dom. Fast anständighet är nog inget ord som finns med i en SD’ares vokabulär, så jag kastar vöäl pärlor för svin antar jag.
Lite senare kom hon nog på en grej, seriösa sajter har inget skrivit om det… Men det är nog sant i alla fall tills dom ev. gör det, eller?

Tar slutligen med några andra inlägg av SD-svansen som roar mej ganska rejält. 😉
(Naturligtvis maskade eftersom det inte handlar om folkvalda offentliga figurer.)
Kristna muslimer? Någon ny religionsfalang månne? 😉

Det här är också en höjdare. 😀

Slutligen vill jag bara berätta att jag personligen när jag går och röstar bruka rösta på någon jag anser vara BÄTTRE än mej själv på att ta beslut om hur samhället ska se ut framledes. Någon som känns värdig mitt förtroende att styra land, landsting och kommuner.
Inte någon som inte ens kan föra sej och uttrycka sej anständigt sätt, och hur så många kunde rösta fram ett sånt politiskt stolpskott som det som behandlas i detta inlägg är för mej fullständigt obegripligt, och till på köpet så pratar partiet hon företräder om ”Sverigevänner”.
För mina utsocknes läsare kan jag berätta att denna representant för SD sitter med i både Västernorrlands läns landstingsfullmäktige och även i Sundsvalls Kommunfullmäktige, och nej, jag skämtar inte.

Och vad kan man dra för slutsats efter att ha läst detta långa inlägg då?
Nja, att man kanske som folkvald politiker bör tänka efter både en och tolv gånger innan man plitar ner några spekulationer offentligt på nätet. Som politiker förväntas du använda fakta som utgångspunkt vid bl.a beslutsfattande, din retorik pekar väl snarare i riktning ”Hänt i Veckanjournalistik”. Man kanske skall undvika att skriva nedlåtande om folk när man själv är ett intellektuellt kalhygge som av outgrundlig anledning hamnat i maktens korridorer som någon hyckleriets fanbärare.


for now.

Passar på att tacka för alla tips och skärmdumpar, fortsätt gärna tipsa även om jag har materiel för många fler inlägg redan.
😉

/”Muppen”