Hej och välkommen hit.

welcomesignpicHär hade jag tänkt berätta lite om trevliga, intressanta ställen att besöka för dej som turist eller du som kanske är på genomresa och behöver stanna till och ta en bensträckare och kanske en matbit. Tanken var att skapa en informationssida för besökare av Ljungarocken som hölls här 2011, 2013 och 2015 och förväntades gå av stapeln även 2017 och vartannat år framledes.
Eftersom jag ändå har domänen www.ljungaverk.info så tänkte jag att det kunde komma till användning i alla fall.

OBS! Sidan är under konstruktion och fylls på allt eftersom.
Har du en rörelse (Huvudsakligen Turism) som har någon anknytning till Ljungaverk med omnejd du tycker passar in och bör synas här eller har det smugit in något fel angående din rörelse så hör gärna av dej så rättar vi till det.
Du kanske inte ens vill finnas med här? Maila mig så ordnar jag det också.
Tjänsten är än så länge gratis och admin avgör enväldigt vad som kommer att visas här tills vidare.
Senast uppdaterad 21/8-2019

Trevlig turistsommar önskar sidans admin som nås på ljungaverk(@)gunnarsson.biz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *