Hej och välkommen hit.

welcomesignpicHär hade jag tänkt berätta lite om trevliga, intressanta ställen att besöka för dej som turist eller du som kanske är på genomresa och behöver stanna till och ta en bensträckare och kanske en matbit. Tanken var att skapa en informationssida för besökare av Ljungarocken som hölls här 2011, 2013 och 2015 och förväntades gå av stapeln även 2017 och vartannat år framledes. Nu blev det ju inte riktigt så, men 2022 gick det av stapeln igen och 2024 smäller det igen. 🙂
Eftersom jag ändå har domänen www.ljungaverk.info så tänkte jag att det kunde komma till användning i alla fall.
Senast uppdaterat 13/12-2023 med nytillkommen information.

Trevlig turistsommar önskar sidans admin som nås på ljungaverk(@)gunnarsson.biz

2 reaktion på “Hej och välkommen hit.

 1. Karin Davidsson

  Hej! Vi är tre personer som ska åka på Ljungarocken 2022. Hur hittar vi boende ej camping.
  Någon privatperson som hyr ut logi?
  Mvh Karin

  Svara
  1. Christer Inläggsförfattare

   Hej.
   Nu är det kanske lite tidigt att lova och rekommendera något privat alternativ, men håll koll på Facebooksidor om Ljungarocken lite längre fram så dyker det säkert upp en hel del privatpersoner som erbjuder lösningar på boende. Det har det i alla fall gjort tidigare år när det arrangerats.
   Annars om man kikar på företag med boende på menyn så har vi ju Hussborgs Herrgård för lite snofsigare boende ca: 2,5km g¨ångväg från festplatsen, Lokstallets Bed & Breakfast som ligger i princip ett stenkast ifrån. Kan man tänka sig att åka bil en bit så har vi pensionat Öyegården ca: 1,7 mil västerut en bit från E14.

   Sen finns det iofs 2 campingar med stugor man kan hyra, den ena är Camp Mid Adventure i Torpshammar ca: 1,5 mil österut. Det är en äventyrspark för stora och små som har ett antal stugor att hyra ut. Det finns även ett motell i Borgsjö ca: 1 mil västerut som har stugor för uthyrning.
   Alla de här ställena har jag omnämnt här på sidan under rubrikerna ”Mat och Logi” och ”Upplevelser”.

   Vill man boka på något av dessa ställen bör man kanske skynda på, de privata alternativen lär nog dröja någon månad till gissar jag.
   Välkommen skall ni dock vara, vi håller väl tummarna att det inte blir inställt igen p.g.a corona-eländet.
   🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *