SD klampar i klaveret…igen..

Det har tydligen varit turbulent angående en planerad födelsedagsfest för en SD-anhängare som då av ”outgrundlig anledning” ljugit för ägarna av etablissemanget som festen planerats hållas i. Festplatsen var tänkt vara Huberget i Stöde vilken man också bokat in den 17/6 som helt enkelt en privat födelsedagsfest.
Problemet var väl det att det inte alls förefaller speciellt privat med tanke på att både födelsedagsbarnet, bandet och allehanda SD-anhängare delat en officiell sida på Facebook där man i mina ögon inte alls ger intryck att vara en ”privat födelsedagsfest”, eller vad tycker ni?

(Klicka på bilden för större bild.)

Naturligtvis reagerar den folkvalda Sverigedemokraten i trakten på detta och förklarar frankt att ”Annan lösning klar och det är helt 100% säkert att det blir fest i Stöde trots de onda hycklarna som försöker göra allt för att vara jävliga med andra.. som sagt nutidens fascister är de som kallar sig ickefascister… men de vinner aldrig. Så bittra onda människor.
Bedöm själva vad hon kan tänkas mena med sitt Facebookinlägg:

Detta kan man väl tolka som att Vallsten anser att Styrelsen för Stöde hembygdsföreningen som hyr ut och ansvarar för Huberget förutom att dom är onda hycklare också skulle befinna sej på den yttersta högerkanten politiskt sett med tanke på att hon benämner dessa som fascister.
Sanningen att säga så vet väl detta SD’s orakel inte vad fascism vill betyda och att det inte är bra att ljuga om syftet med att hyra en lokal.

Kan inte låta bli att påminna om en annan fadäs av tidigare nämnda Vallsten. 😉
(Klicka på bilden för större bild.)

ST idag:
”Ilska mot hemlig konsert – SD-bandet bokades för fest på Huberget: ”Vi har blivit förda bakom ljuset”
En Stödebo hyrde Huberget för privat 50-årsfirande. Nu har det kommit fram att Jimmie Åkessons (SD) band Bedårande Barn skulle spela.
Styrelsen för Stöde hembygdsföreningen som hyr ut och ansvarar för Huberget känner sig grundlurad.

– Hela styrelsen är förbannad. Telefonerna gick heta under torsdagskvällen. Vi har hyrt ut till en 50-årsfest och så ska det vara ett offentligt arrangemang, säger Tomas Wallin, föreningens ordförande.

*Uppdatering 15.40*
Naturligtvis åkte offerkoftan fram, att man kommit med falska förespeglingar om festen och kringarrangemang är inte anledningen till att Brännvall nekats hyra, nej det föreligger påtryckningar mot hembygdsföreningen från ”bittra typer” som gör att man annullerar bokningen.. Ja, av vad jag kan förstå av Vallstens text så är det så det ligger till.
Demokrati förresten, den har väl visats upp här när styrelsen enigt tycks ha beslutat att en ljugande sverigedemokrat inte skall få hyra lokalerna.

Min åsikt om det hela? Hahaha, det vet nog mina trogna läsare med stor tydlighet sedan länge. Men jag kan väl avslöja för ev. nytillkomna att jag kommer med största sannolikhet INTE kontakta någon på Huberget och klaga över deras beslut.
😀

10 svar på ”SD klampar i klaveret…igen..

 1. Sällan man träffar på så korkade människor som herr Gunnarsson. SD är Sveriges största parti, och definitivt inte fascister, nazister, rasister eller något annat på -ister som vänsterextremister tycker om att kleta på folk. Är ni Stödebor för mångfald och demokrati, så borde ni inte sabotera en 50-årsfest bara för att ni inte gillar killens politiska åsikt. Det är ju ni som är fascister, men det begriper ni väl inte.

  • Sån tur att du inte träffat mej då. 😉
   SD Sveriges största parti? Jag undrar vem som bör bära epitetet korkad jag.
   Att du sedan fått för dej att jag skulle vara boendes i Stöde tyder ju bara på att du är hyfsat vilse i dina antaganden. Om nu någon skulle missta sej och ta dej för någorlunda klyftig så har du ju med stor tydlighet plockat bort dom tankarna genom att förklara att du vet lite och intet om fascism.
   Upplysningsvis har jag inget som helst med Stöde att göra, vare sej som boende där eller någon kontakt med någon involverad i Huberget och bygdeföreningen som har hand om Huberget. Så vad du gör är att anta och påstå en massa trams som du inte vet ett jäkla dugg om, god afton yxskaft.

 2. Jaså, ni granskar kommentarerna också. Ja, det är ju i sann fascistisk anda så att inga oliktänkande får utrymme. Ni har rätt kvalifikationer för att bli journalister på valfri tidning inom lögnmedia. Expressen och DN kan rekommenderas. Wolodarskis agendajournalistik borde passa perfekt. Där släpps bara folk med ”rätt” åsikt in. Fast normala människor tycker det är fel åsikt. Krångligt, eller hur?

  • Ja, jag har i sedvanlig ordning kommentarsgranskning aktiverad, jag brukar avgöra huruvida jag vill ha det eller ej eftersom det är min egen privata blogg dit det kommer eländigt mycket spam och en del idiotiska högerextremistiskt skit också. I ditt fall gör jag faktiskt ett undantag och släpper igenom enbart för att folk ska få sej ett gott skratt.
   Och nej, vänster och fascism är i det närmsta varandras motpoler.
   Normala människors åsikter är välkomna här, men jag gör som du ser även ett undantag för en sådan som dej.

   • Tvärtemot vad sd-trollen inbillar sig, så står det ingen annanstans i lagen att man har någon sorts rättighet att yttra sig på en annan människas privata blogg. Det är bloggägaren som bestämmer. Och den som inbillar sig att det är lika med fascism att ge svar på tal åt rasister, bör gå tillbaka till grundskolan och plugga historia en gång till!

    • Ja det där med demokrati, diktatur, åsiktsfrihet och yttrandefrihet har dom jäkligt svårt att förstå innebörden av.
     I deras ögon innebär tydligen demokrati att om 12,9% av befolkningen tycker något så måste det bli så, och som i detta fall om någon inte får sin vilja igenom p.g.a falsk förespegling så är det diktatur?
     Åsikts och yttrandefrihet har vi ju som bekant, det ser man väl om inte annat på rasistbloggar som Avpixlat, Exponerat och fria tider för att ta några exempel. Sen att kretinerna som sitter och hatar där känner sej tvungna att hata anonymt är ju bara ett kvitto på att dom själva vet att det är idiotier dom håller på med och således skäms så in i helvete att dom inte törs stå för dumheterna i eget namn.
     Nä, tillbaks till skolbänken med dom.
     Angående kommentarsmöjligheterna är det precis som du skriver min ensak vad jag släpper in och inte, jag har f.ö också lagt in en blockering för kommentarer efter 20 dagar tror jag det var. Det ramlar in en hel del spam och idiotkommentarer från extremhögern så det är mest för att underlätta för mej själv eftersom jag är lite periodare med bloggen. Det är ingen höjdare att rensa bort ett 50-tal inlägg varje gång man loggar in här.

 3. Tur i alla fall att ni inte lyckades stoppa pengarna till välgörande ändamål, för det har vänsterextremister försökt göra innan. Erling Jensen har motarbetats mycket, när han samarbetat med nunnan syster Hatune på Hatune Foundation. Trots det hjälper Erling många flyktingar på plats. Det går att hjälpa 100 st. för samma kostnad som ett ”ensamkommande barn” kostar i Sverige. Fast då missar förstås Sverige all ”kulturberikning” som varje ”barn” bidrar med. Inte för att Alexandras föräldrar hade klagat, men herr Gunnarsson hade klagat!

  • Jag har inte på något sätt gjort någon ansträngning att stoppa något fascistspektakel, men däremot sticker jag inte under stolen med att jag är väldigt nöjd att styrelsen för Huberget sade nej till den ljugande Sverigedemokraten. Erling Jensen är för övrigt en rasistisk skitstövel vars namn nämnts för första och sista gången i denna blogg.
   Seså, sätt dej nu i skolbänken och förkovra dej, lär dej skillnaden mellan höger och vänster till att börja med.

Kommentarer inaktiverade.