Tripp mot västra idag..

Ja idag fick jag åka med på den sträcka jag antas ska ta över, introduktör var tjejen som har den just f.n. Lite kalabalik i morse, en bil på verkstad, en annan på service om jag förstod saken rätt, hur som helst dök det ganska snabbt upp en hyrbil som vi fick ta.

Det måste ha varit en hyfsat ny kärra, inga repor på bakgavellyften, inga utanpåliggande sidospeglar (kamera och bildskärmar inne i hytten) och rejält benutrymme på passagerarsidan.

Gott om plats, ja. Men lite tråkigt att sitta snett bakom introdkutören och framför allt truligt att kliva i och ur bilen.
Det blev en lång tur med lossning hos flera kända ansikten, stopp för 45 min rast på rastplatsen vid Naturum och Frendo. Tack Naturum för lånet av toalett och Frendo för en god baconkorv med räksallad. 😛

Som längst var vi till Nybodarna bortöver åt Haverö, och nej, vi hann inte hem till 16.00.

En kul upptäck ikväll var att jag tydligen har 10 000 steg/dag som mål enligt mobilen (Inget jag bett om), noterade av en slump i måndags att jag gått styvt 9500 steg, men idag så plingade mobilen till och jag gått 10 000. I skrivande stund visar den faktiskt ännu mer, 10 584. Otroligt så mycket man hinner gå på en dag, lär kunna ge minusresultat på vågen förhoppningsvis. 🙂

Näe, nu är klockan 22.17 och det är hög tid för undertecknad att krypa ner i kojen, ska ju upp 04.15 imorgon.

Shalom.