YKB klart. :-)

Jajjemän, var till Sundsvall på Trafikverket och skrev för YKB igår.
Var så där lagom nervös och var ju inte direkt helsäker på att jag skulle gå iland med det. Men men, lagom blandning av tur och kunskap räckte med 1 rätt tillgodo. Skön känsla när man lämnade sin plats och man på skärmen kunde läsa ordet ”Godkänd”. 🙂

Fick bekräftelse på mailen ganska omgående där man kunde se vilka ämnesområden man fallerat.

Idag var jag till stan och provkörde lastbil med tungt släp (CE) för första gången, gick väl sådär. Inga fordon eller personskador åtminstone, men en liten knäck för stoltheten vad det gäller att backa och parkera. Jaja, det var första gången med släp och sen hade jag inte suttit i en lastbil sen i början av maj i år. Det blev inga avancerade övningar, lära sig koppla vagnen och lite snurr i rondeller kring Bydalen. På´n igen på måndag.