Bredband på riktigt.. :-)

Fick nyligen (i februari) Servanets fiberbredband inkopplat i huset, men funderar nu på om man kanske satsat på fel häst. I slutet av förra veckan hamnade dom här trummorna med ”bredband” tvärsöver gatan. 🙂

Synnerligen brett band. 🙂

(Nej, det är naturligtvis inte bredband, bara en grov elkabel.)

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Humor, Ironi och märkt av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.