Hoppsan..

Man är tydligen på tapeten igen när skitpratarklubben har möte, man får liksom såna där skvallerkärringvibbar när man ser eländet, men om det roar er så. Tänk om folk kunde sköta sin egen skit, men uppenbarligen är det någon gen som gör att SD-anhängare lider/njuter av dessa skvallerrelaterade tvättstugekärringsyndrom. Nu är det emellertid få av dessa kärringar jag ens träffar numera, och det står väl ganska klart varför när dom håller på så här. Ja en av dom har jag väl knappt träffat tror jag, men man har ju hört vilket pervo han är herr Dickpic. En annan får bilar till skänks men skiter i att skicka in det påskrivna ägarbytet, man tackar. En tredje pratar gärna skit om en annan i tråden när det gäller affärer, men håller god min ändå. Charmerande naivt att tro att någon skulle kunna stämpla hur länge som helst. Vilket jävla skitstövelpack, nej, ingen av er behöver någonsin mer stanna till här och kallprata och hålla god min, ni är inte välkomna.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.