Tripp till Hälsingland..

Jodå, tog en tripp till Älvsund i helgen där Pappa och Jenny var.
Var ett tag sen sist nu, i typ augusti ifjol tror jag, alldeles för länge sen iaf tycker jag.
Pappa ville ha hjälp med det elektriska på sin släpvagn, så det var ju ett lämpligt tillfälle att åka dit över dagen och se om jag kunde få till det. Dessvärre hade vädret bestämt sig ändra sig, från sommarsol och +23 i skuggan till molnigt, blåsigt, regn och 7-8 grader bara. Inte helt skitroligt när man står ute och skruvar och ska hålla koll på ett A4 med kopplingsschema. 🙂

Nåväl, det gick vägen även om det blev många kaffepausar under dom flitigt besökande regnskurarna.

På en av kafferasterna regnade det en lite längre stund, så då tyckte Jenny att vi skulle köra en femhundra, och så blev det, 3 gånger. 🙂


Jag tog och vann första svängen, andra plats i den andra och tokförlorade i tredje som inte är med på papperet. Men jag lovar, jag var ungefär hur dålig som helst. 🙂

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar och märkt , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.