Fiber på ingående..

Börjar hända lite nu, jag ska få fiber in i huset. 🙂
Fick hit slang häromdagen och började så smått gräva för den bort mot grannen. Lite småtungt må jag säga, mycket rötter från stortallen som breder ut sig där.
Brädan ligger där bara för att öka mina chanser att få till ett rakt dike för slangen.


Dosan i väggen, både inne och ute är klart sedan i onsdags förra veckan.


Blev väl en 8-10 meter grävt idag, tänkte att min insats skulle vara klar på måndag morgon.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Motionera och märkt , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.