Varit på fisketur..

På onsdagen drog vi iväg till ”Nyboan” några timmar för en fiskesväng, jag, Lilith och Jenny fiskade medan Farfar/Pappa och Britt stannade på land. Det blev väl ett dussin tusenbröder, 3 gäddor och några mörtar, mörtarna och de mindre abborrarna för hoppa tillbaks i plurret och slapp bli kattmat.

Pappa/Farfar kollar så det går rätt till. 🙂
Otroligt rogivande att vara bakom flötet en stund.
I väntans tider.
Nästan vindstilla och spegelblankt, livskvalitet DeLuxe.
Typ i halvtid
Syster Jenny vägde Liliths gäddor när vi kom iland. 2x~5hg och en på 6,5hg.
Den skyldige gäddfiskar’n kontrollväger under överinseende av Farfar.

Efter fiskafänget blev det återfärd till Älvsund och middag, det bestod av grillad fläskytterfilé, potatissallad, pommes, grönsaker av olika slag mm.mm.

Här vankas mat. 😛
Hela gänget samlat kring bordet.
Tomma karotter och tallrikar skvallrar om god mat. 🙂

Efter detta och lite mer skruvande och filosoferande över pappas bubbla blev det hemfärd till Torpshammar och Ljungaverk, men snart är det dags för en tripp söderut igen och lite mer pusslande med bubblan.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar och märkt , , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.