Otroligt vilken fantasi ordföringen i SD Ånge tycks ha..

Enligt uppgift var han inte ens med i KS eftersom han inte har någon plats där, och tydligen fabulerade han ihop den här historien baserat på ett foto som någon MMS’at till honom. Det är väl ytterligare ett tecken på att mobiltelefonförbud borde vara standard på alla möten.

Fast å andra sidan om man ser på SD i resten av landet både lokalt och riks, varför skulle SD ha förståndigare kandidater här än i resten av landet?

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik och märkt , , , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.