Idioter, bonnläppar och rasister..

Aldrig har väl Linus Bylunds välkända uttalande om SD och attraherade falanger stämt bättre..
Bylund (SD): ”Är man idiot, bonnläpp och rasist så…
– Är man idiot, bonnläpp och rasist så kanske man tror att man hör hemma i vårt parti, säger han i SVT:s ”Aktuellt”.

Nu ikväll kom kvittot på detta:
Lämnade Centerpartiet på morgonen – på kvällen dök Thunefors upp på Sverigedemokraternas scen.

Nu är väl iofs inte Thunefors flirtande med rasisterna i SD något scoop för oss som följt hans uttalanden och delande av diverse rasistiska saker på både Twitter och Facebook, det var väl mest en tidsfråga. Att han sedan försökte hymla bort ev. byte av parti när han redogjorde för sitt avhopp är ju bara fånigt, nästan lika fånigt som när han i inslaget i ST ger sken av att han skulle haft speciellt många personröster till riksdag och landsting häromsistens 2014.
Notera bör man också att snubben var på väg att uteslutas ur Centern, men för att ha möjlighet att få sitta kvar i ”maktens korridorer” så blev det ånyo ett partibyte. Vad jag vet på rak arm är väl att han tillhört KD ett antal år för att sedan hoppa av till Centern fram tills nu då. Kontentan är väl antagligen den att karln har väldigt svårt att acceptera den demokratiska gången och därmed lider av grava samarbetsproblem. Vi får väl se hur länge detta håller, det är ju gott om stormhattar i det fascistiska SD. Kanske han blir moderat nästa gång, dom ligger ju ganska nära varandra alla dom där borgerliga partierna lokalt här i Ånge.

Näe damer och herrar, nu har vi nog fått en ny definition på orden brakskit och kräk.

Slutligen vill jag tillägga att jag är jäkligt besviken på Folkets Hus i Ånge som tillät denna nyfascismens sekt-träff, anständigheten har fått sej en stor knuff i fel riktning.

4 svar på ”Idioter, bonnläppar och rasister..

 1. Inte direkt oväntat. Om man hade petat in en 1000-lapp på att han skulle byta till SD hade man fått tillbaka 700 kronor. Pinsam herre.

  • Det har som sagt lyst igenom på hans twitter och facebookinlägg en längre tid, jag har dryftat detta med ett par personer hit och dit och konstaterat att det bara var en tidsfråga.
   Det enda positiva är väl att masken for av och hans personröster kanske tänker sej för både en och två gånger innan nästa val, ja ev. nya personröster också med tanke på att karln har lite problem att bestämma sej vilket parti han vill stödja eller om han kanske bara sitter med för maktens berusnings skull. Personligen skulle jag aldrig rösta en gång till på en person som byter parti och ideologi mitt under en mandatperiod. Eller ja, jag skulle väl aldrig rösta på någon som företräder ett fascistiskt parti öht..

 2. Hej Gunnarsson!
  Jag gillar det du skriver och jag håller med dig till fullo.
  Jag håller även med i det du tycker om Ånge Folketshus,
  jag är djupt besviken på mig själv att detta tilläts. Jag var här utanför i går och blev intervjuad av en tidning så jag såg och kände stämningen bland dom besökande och det var inte roligt. Nu blir det till att knuffa tillbaka anständigheten i rätt riktning.
  Förlåt.

  • Hej Lars-Eric.
   Jo jag förstår att det måste kännas konstigt att hamna i den situationen och att du förmodligen inte själv kan eller får fatta det slutgiltiga besluten hur som helst utan backning av styrelsen. Men jag tror mej veta att du har ett gott hjärta och inte vill bli förknippad med dessa rasister.
   Du är förstås förlåten. 🙂

Kommentarer inaktiverade.