Demoskop Mars 2016..

Demoskops dagsfärska siffror, ”Åter helt jämt” är väl en sanning med modifikation som jag väl inte håller med om, det skiljer 0,7% vilket är lite men ändock en skillnad till borgarnas fördel. Hur som haver verkar det vara på väg åt rätt håll, SD och borgarna tappar och arbetarpartierna ökar. Gott mos.

🙂

Demoskops opinionsmätning i sin helhet hittar du HÄR.

(Klicka på bilden för att förstora den.)

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik och märkt , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.