”Lika föggler skockes” brukade min gamle skiftbas på fabriken säga….

Jo, nog är det så alltid, SD och SvP samlas som en blandning vidriga blå bär.. Fi faen.


(Bilden ”lånad” av ”Sanningen om Sverigedemokraternas” på Facebook)

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik och märkt , , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.