Fredag och VC-besök..

Uppe med tuppen för att slippa stressa inför besöket hos diabetessköterskan vid Kl.10.00, tanken på att det vankades snöskottning på morgonen innan avfärd var ju inte helt orealistisk. Men men… 🙂

Det såg nog lika nyskottat ut som jag lämnade det kvällen före. 🙂

Nåväl, iväg på sjukan och blir då varse om att jag missuppfattat syftet med detta besök. Jag trodde det stod undersökning med skäll på menyn eftersom det var min diabetessköterskas namn som stod på kallelsen, men det handlade bara om en provtagning. Så besöket var över på bara några minuter, lite brydd att diabetessköterskan höll på med provtagning dock.

Provresultaten? Ja dom får jag per telefon eller brev om ett par dar sa hon, misstänker att långtidssockret rusat en del efter jul och de andra helgernas frossande vilket inte generat mig speciellt. :-/

Det bästa vore förstås om man finge tillbringa några veckor på Österåsen och lära sig göra god mat som också är hälsosam och bra när man har diabetes och möjligen bli lite mer motiverad till en rejäl ändring av livsstilen man odlat sen ungdomen.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Mat, Motionera av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.