SD och arbetarförtrycket..

SD ÄR inte, har aldrig varit och kommer aldrig bli ett arbetarparti. SD är grundat av och för nynazister 1988 och har inget intresse av att underlätta för arbetare, det är i grunden ett borgerligt rasistiskt parti som vill leva på skattebetalarnas pengar.
Det här inlägget postades i Egna funderingar, Politik, Tips och märktes , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.