Bengt Lindströms ”Tången”..

Ja, igår flyttade Bengt Lindströms ”Tången” från Ånges västra infart och ner till Folkets Hus Ljungaverk ute på gräsmattan där det sk. centrumhuset stod förr.

ST skriver om händelsen: ”Tången har lämnat Ånge – nu har Bengt Lindströms konstverk landat i Ljungaverk: ”Roligt vansinnesprojekt”
”Initiativtagarna till ”vansinnesprojeket” med att rädda Tången, Jimmy Lundgren och Adam Gustafsson, kunde efter några svettiga timmar glatt konstatera att flytten från Ånge till Ljungaverk gått utan större problem. ”

Jimmy och Adam framför "Tången".
Jimmy och Adam, hotlink från ST. Bild: Micke Engström
Här är ”Tångräddarna” som jag personligen tycker gör ett bra jobb med denna räddningsaktion även om jag inte begriper mej på tjusningen med många av de konstverk som finns. Men jag är helt övertygad om att den dag konst inte tillåts finnas så är nog den här civilisationen som vi känner den över. Tack grabbar för att ni vill Ljungaverk väl. Vem vet, med rätt marknadsföring kanske det blir ett riktigt dragplåster för turismen.