SD’s hyckleri vet inga gränser..

Appropå inlägget nedan om SD Timrås skolexempel på extremt och smaklöst hyckleri, ja primärt denna affisch som dom skräpat ner Timrå med:

Häromdagen röstades det i riksdagen om huruvida transpersoner skall inkluderas i den svenska lagstiftningen gällande hatbrott, SD röstade som enda parti EMOT denna ändring i grundlagen.

Aftonbladet:”Transpersoner erkänns i svensk grundlag: ”Ett juridiskt skydd”
”Förslaget röstades igenom den 16 maj i Riksdagen. Bara Sverigedemokraterna röstade nej.”

”Från och med den 1 juni skyddas transpersoner av den svenska lagstiftningen gällande hatbrott. Det här beslutade Riksdagen i veckan och man föreslår också att transpersoner, från med nästa år, ska inkluderas i lagen gällande hets mot folkgrupp.”

Därmed konstateras återigen att SD är ett trångsynt blåljugande parti grundat av och för nazister, ett knippe emotionellt handikappade pajasar som är en skam för människosläktet. Jag kan inte komma på en enda sak som är bra med detta avgrundens ståthållare mer än att dom är ett bra exempel på hur avsaknad av empati och ett överskott av avundsjuka ser ut ”på riktigt”.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.