Rapport från själva ”arbetsdagen” då..

Blev lite ställd där, vad skriver man som strejkande timanställd egentligen?
Jaja, hur som haver så är det ju ny vecka och det sista vi hört från Focus CRS var i fredags via ett pressmeddelande där man förklarade att Focus CRS med största sannolikhet kommer att avvecklas. Visst, ingen större överraskning för os som stått och strejkat, för med tystnad bygger man inget framgångsrikt företag.

Denna måndag började väl som så många andra dagar, vi kom vid 07.20 och riggade upp ”flaggan” och våra nya sprittans nya ”trottoarpratare” som dom sa att det hette när vi fick dom i fredags. 🙂
En ute vid vägen:

Och en vid Entrén:

Inget speciellt har väl hänt idag mer än att vi börjat styra upp det där med schemat vi filade på lite så det alltid ska finnas minst 2 personer på plats iförda dom gul/gröna västarna. Idag har vi haft sällskap av en ombudsman vid namn Robert som ifall jag förstod det hela rätt hade 2 vänstersidor på TV-soffan, men jag kan ju ha missuppfattat det förstås. 😉

En lättare lunch intogs, en soppa med utan hästkött vad jag kunde se.

Väl hemma så blev det lite rejälare mat, korv och morotsstuvning:

Ramlade över en kul bild idag också som man kanske kan säga knyter ann till senare tids avhandlade ämne, eller så inte. 🙂

Näe, nu är det dags att krypa ner i snarkofagen så man orkar upp och strejka imorgon igen.
God Natt och sov gott på vänstra sidan alla kamrater, ni andra kan gott ligga sömnlösa och klie er i röva hele natta.
😉

För övrigt kan man konstatera att det är samma firmatecknare på både Focus CRS som i Peak Partners, man kan fråga sej hur effektivt Peak Partners kan förvalta och öka värde på kapital när man inte ens anser sej ha råd att teckna kollektivavtal och tillse att deras personal på Focus CRS i Fränsta får en schysst lön och schyssta anställningsvillkor?

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.