Besök hos Mor igår..

Ja, Lilith och jag var till Mor/Farmor på Furubacken en stund igår igen, hände väl inget speciellt utan vi satt nog mest bara och pratade över en kopp kaffe.
Det mest roande var väl när Lilith filmade en snutt på mig med en app som förlängde näsan, ja ni kan ju se själva. 🙂

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Humor och märkt , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.