Kalasväder idag också..

Ja, om man är vän av sol och värme då förstås, och det är man ju, åtminstone litegrann.

+23, i skuggan.

Tänkte ha mekat med bilen ute på gårdsplan, men det får vara idag eftersom det är så olidligt varmt för en välisolerad gosse som jag.

Det enda som är planerat idag är förresten ett besök hos Mor/Farmor, ska hämta upp Lilith framåt kvällskvisten och göra ett besök på Furubacken igen och se hur det är med henne. Det tycks iaf gå framåt med rehabiliteringen, hon är ute och går en hel del, längre för var dag.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Uncategorized av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.