Söndag och Mors dag..


Japp, idag är det Mors dag och då firar vi våra mödrar förstås.
Eftersom min Mor för tillfället bor på rehab/sjukhemmet Furubacken i Fränsta efter ett benbrott så blir det ett besök där under dagen, funderar lite på om man ska ta med någon godsak och en kanna hembryggt kaffe för att fira. Hon har ju diabetes (Liksom jag) sedan flera år, så man vill ju undvika sötsaker, sen bör man ju även undvika blommor med tanke på att det kan finnas äldre människor i närheten som är allergiska.

Blir iaf en fin dag, ~23, blå himmel och strålande sol klockan 12.00, och appen som visar lite annat verkar inne på att värmen håller i sig resten av dagen.

Blå himmel.


Näe, en snabbdusch nu, och sen mot Fränsta. Ha en bra dag allihopa.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Uncategorized av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.