Färggrann solnedgång..

Fångade en fin solnedgång igår kväll, dock finare än vad kameran ger en bild av.

Blev lite finare och färggladare när jag släckte brolampan bakom mig, tycker jag iaf.

Otroligt vilka spektakel naturen kan åstadkomma.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Uncategorized av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.