Födelsedag Mor..

Ja, 2 dagar efter Faderns födelsedag fyller Mor år, Naturligtvis blev det tårta och godsaker där också. 77 år räknade vi till den här gången, och blomster skulle hon förstås ha. 🙂  Nu var det lite på jäsken att hon skulle komma hem till födelsedagen eftersom hon fick göra en resa till sjukhuset på söndagen p.g.a värkande knän och ja hela benen. Men ut med lite vätska och in med kortison och sen kom hon hem lagom till fika på eftermiddagen. Jag och Lilith åkte dit lite tidigare och förberedde lite innan hon skulle komma hem, så det var bara för henne att sitta till bords och bli uppassad. 🙂

77 år, ja då måste det väl bli smörgåstårta förstås, Kringlan i Ånge bakade och levererade till Coop i Fränsta. En alldeles ypperligt god smörgåstårta med en riklig dos av räkor för att vara en ”köptas” tårta.