Det börjar våras..

Jaha, nu var det ett tag sen senaste uppdateringen, men här kommer det lite om mig och vad som händer och har hänt kring mig den senaste tiden igen.

Som mina bekanta redan känner till så ramlade min Mor i hemmet den första mars och hamnade då på sjukhus i ~2,5 vecka och sedan på Furubackens korttidsboende för rehab fram tills i fredags när hon fick komma hem igen. Hade inte träffat henne på ~3 veckor när hon hade fått vaccinationsspruta nr.1 och besök tilläts. Hann väl hälsa på 3 ggr innan hemgång. Man kände sig lite som nån slags rymdvarelse när man var på besök, dom är ju helt otroliga dom som jobbar inom vården och klarar av att gå med munskydd och visir hela dagarna på jobbet.

Hon var kvar på Furubacken tills nu i fredags, jag passade på att fixa lite mat, kaffe och dopp för att ”fira” hemkomsten. 🙂

Appropå fira så var jag över till min kusin Simon igår och fick mig lite kaffe och tårta på hans 53-årsdag, man känner sig lite gammal själv när man inser att ens ”lillkusin” passerat 50. Vart tog åren vägen?

Jaja, konstaterar iaf att våren är på väg och njuter av att se marken igen även om det betyder gräsklippning och annat stök inom snar framtid. Sommardäcken skall på bilen, det skall dras ris från tomten som blåst loss från stortallarna, ska väl eldas upp också bara vårstormarna kunde ge sig.

Det får räcka för idag, får se när andan faller på och det blir ett nytt inlägg. Just nu är jag på väg till Mor för att se om hon behöver hjälp med något. Shalom.
🙂

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.