Jul i huset..

Ja, inte mycket att förtälja mer än att jag är lite less. Less på corona, den ständigt tomma plånboken när man är arbetslös, den ökande fascismen i både Sverige, Europa och världen, korkade människor, bilar som går sönder, skitväder, plusgrader och ingen snö, ingen julfaktor alls egentligen. :-/

Jaja, nog om elände, jag har ju iaf gjort lite juligt i kåken, åtminstone i fönster och så.

Mer juligt än så blir det nog inte här i år.
Men hur som haver får ni andra ha det så gott med julfirandet.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.