Sjungit i en studio idag då.. :-)

Ja, tro´t om du vill, men nu har undertecknad stått och sjungit i en studio. Glenn Keff som håller i bandet Keffrots skrev ju som bekant en låt tillägnad oss strejkande på Focus CRS, ”Strejk i fokus” som vi strejkande körade på vid ett liveframträdande tidigare i vår.
Tydligen så har det efterfrågats en inspelning med bättre kvalitet, så vad gör man inte för ”Fansen”.. Klart man sjunger igen, lite får man allt bjuda på sej själv. (Iofs bara i kören, men ändå liksom, skitfränt) 🙂

Inspelningssessionen ägde rum i KMI, Klippens Musikindustris studio, det är alltså Glenn ”Keff” Häggströms egna studio på Klippen.

Tog några bilder mellan tagningarna eftersom mobilerna sas störa inspelningsutrustning i skarpt läge så att säga.
Först ut var Tei, här instrueras och peppas hon lite av kapellmästaren själv. 🙂

Full rulle i studion nu. 🙂

Lite mixande och koll så allt blev OK.

Sen var det Ellens tur, snacka om inlevelse. 😉

Sen var det undertecknads tur, så här efteråt kan man väl konstatera att jag dels sjunger bonnigt på mål med väldigt tydliga ”L” och att jag tycks se tjock ut på bild.. Kan inte förstå det. 😉

Lite eftersnack gav att vi var ganska nöjda med inspelningen, till syvende och sist är vi i kören inga proffs eller i närheten av det var det gäller sjunga. Men visst blev det helt OK, vi var alla nöjda.

Måste säga att detta med strejken och rocklåtskörandet har varit en jäkla skoj resa, återstår väl att se var allt landar. (Vi i kören är faktiskt redan inbokade på ett ”gig” i sommar.) Hehehe
Nu skall bara allt blandas i denna Macintosh, resultatet kommer förhoppningsvis att offentliggöras i slutet av kommande vecka.. 😛

Efter studiobesöket var jag iväg och hälsade på sonen i hans nya bostad med några mattor och en tavla jag köpt på Carina Hafstads loppis i Sillre Norra igår.

Blev lite kaffe i Stöde hos sonen, här försöker han instruera sin gamle Far hur man zoomar in bilden på min nya mobil. 🙂

På vägen hem stannade jag som sej bör till och kikade på strejkplatsen, ja skandalföretaget Focus CRS i Fränsta där vi strejkat sedan 21 Mars i år.
Blev lite fundersam när jag körde förbi entrén, skyltarna med texten ”ÖPPET” var borttagna nu.

Bryr sej någon i kommunens egentligen huruvida det är öppet eller stängt, dörrarna är ju alltjämt låsta och ingen skylt eller så skvallrar ju om det öht finns något företag med någon som helst verksamhet där inne? Det enda som tyder på någon form av verksamhet är väl att det står Focus CRS på en av postlådorna som för övrigt vetter åt ett helt annat håll.
Vad vet man, skammens allierade kanske hjälpt till att packa ur skeppet i helgen innan det går till botten, vet att åtminstone en av svartfötterna i fredags annonserade att det var dennes sista dag på jobbet. Skitsamma egentligen, jag vill nog ha så lite som möjligt att göra med ett sånt pajasföretag och dess inställsamma svartfötter.. Bakåtsträveri DeLuxe, men dessvärre fattar dom det inte själva, bara brickor i ett girighetens spel vars honnörsord verkar vara ”utnyttja” och ”sko dej själv”..
Man får väl trösta sej med att medan vi strejkande fyller i för A-kassa så får de flesta av svartfötterna ställa sej i kö på sociala. För inte lär Focus CRS visa samma lojalitet mot dom som dom visat mot Focus CRS, snarare så att en vis person förmodligen drar på ett rejält hånflin även i ansiktet på svartfötterna när han inte har någon användning för dom längre..
För att ytterligare strö salt i såren så kan väl tilläggas att vi strejkande haft det så djävulskt roligt dessa veckor, sen att alla man träffat tycker att vi gör rätt gör ju inte saken sämre. Vårt stöd är enormt, hur är det med er på insidan?

Nog om den smutsiga byken för denna gång.
När jag kom hem så hajjade jag till en smula när jag såg dikeskanten, jag har ju för fasen en massa tussilago där.. Blir nog sommar iaf till slut.

För övrigt kan man konstatera att det är samma firmatecknare på både Focus CRS som i Peak Partners, man kan fråga sej hur effektivt Peak Partners kan förvalta och öka värde på kapital när man inte ens anser sej kunna dra in så pass med pengar att att man har råd att teckna kollektivavtal och tillse att deras personal på Focus CRS i Fränsta får en schysst lön och schyssta anställningsvillkor?

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

1 svar på ”Sjungit i en studio idag då.. :-)

  1. Pingback: Strejk i Focus – Nu även i studioversion.. | Christer Gunnarsson

Kommentarer inaktiverade.