Motionera mera?

Japp, igår gjorde jag ett litet men välbehövligt ryck, hoppas det håller i sig bara. 🙂
Blev en liten promenad neråt ”centrum” på byn, 1,36km för att vara exakt. Inte mycket om man tänker på promenaderna jag gjorde för 8-9 år sedan, men ändock en promenad lägre än någon annan jag gjort de senaste åren. 🙂

Jaja, jag tog en liten paus nere vid PRO´s boulebana vi vår fina park, inte så mycket för orkens skull men för värken som artrosen ställer till, ja mellan höft och rygg.

Som tur är finns det täckta bänkar som regnet inte kommit åt så man höll sig torr om rumpan. 🙂

Sen bar det hem och det kändes faktiskt att man rört sig, dels lite trötthet i kroppen och jag tror också att blodsockret sjönk lite.
Är det bara uppehåll så tar jag nog samma sväng nu ikväll också, vi får se.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar och märkt , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.