Sommar i helgen..

Ja det har det sannerligen vart.

Sol

Sommar och sol.

Snart midnatt och termometern visar på +17 och appen på mobilen +21. Nja, jag tror nog mer på den riktiga termometern i köksfönstret. Har varit kalasväder med massa sol både igår och idag, så pass varmt att luftvärmepumpen fått blåsa kalluft både igår kväll och nu ikväll i skrivande stund.

Enligt termometern är det +24 inne i TV-rummet där jag sitter och plitar ned dessa rader, för en ”välisolerad” kille som mig är det hyfsat svettvarmt. Men men, man ska inte klaga som man brukar säga.

Hmmm, har väl inte hänt så mycket i helgen mer än att det var Mors dag idag och jag och Lilith var dit och gratulerade med en liten krukväxt. Lilith hjälpte Farmor och oljade in altangolvet hos henne, själv smet jag iväg hem och knipsade bort lite döda och tokigt växande grenar på buskarna här hemma, nån rosenbuske och en drös syre’nbuskar som växer lite hur som helst, som ogräs faktiskt. :-/

Efter knipsande av kvistar ute på tomten var det dags att återvända till Mor för middag, plommonspäckad fläskkarr’e, kokpärer och riktig sås. (Å nå grönt)

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar och märkt , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.