Solig fredag med antydan till vår..

Solen tar bra på snön och isen nu, i skrivande stund är det +8 i skuggan och riktigt vårigt faktiskt. Trevligt också att slippa köra pelletsbrännaren för att hålla värmen, nu räcker det gott med att köra värmepumpen för att hålla ok temperatur även på övervåningen 24/7.

Vy från bron.

Blev jobb 3 dagar med ”bladet” den här veckan och som det låter blir det också 3 dagar till kommande vecka p.g.a en semester och 2 sjukdomsfall, ja ifall det är någon som missat att jag inte är anställd på Ljunganbladet efter den 1 Mars. Förhoppningsvis dyker det väl upp något nytt heltid inom kort, men tills vidare är det väl bara att gilla läget. Passar väl på att göra lite reklam för mig själv med att nämna att jag hanterar Adobe Photoshop skapligt numera och att jag är skaplig på att hitta nya kunder och kontakter samt underhålla och behålla de gamla. Nu pratar jag förstås marknadsföring och försäljning, kontakta mej på christer[a]gunnarsson.biz för referenser och CV.

Läste i tidningen igår att KD ogenerat börjar närma sig SD
” KD:s nya linje: Öppnar för att förhandla med SD”  
och i hemkommunen Ånge släpper man in SD i styrelsen för Folkets Hus-Föreningarna i Ånge och Ljungaverk, anständigheten i sverige tycks kunna sjunka hur lågt som helst i jakten på att normalisera ett parti grundat av och för nazister.Det här inlägget postades i Egna funderingar och märktes , , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.