Jahaja..

FYI!
Jag är återigen blockerad från att skriva, kommentera, gilla och chatta på Facebook i 30 dagar framåt.
Anledningen är en påstådd bild jag skulle ha postat/delat men som FB inte tycks vilja delge mej.
Nåväl, det känns kul att veta att man är en så pass vass nagel i ögat på högerextremisterna att dom ägnar tid till att massanmäla mej titt som tätt.

Jag har för övrigt ringat in den välkände Facebookstollen ”Mats Hansson” nu också, killen hör hemma i Strängnäs och tycks ha väldigt lite att göra på fritiden när han inte mekar med sin gula buggy eller är på verkstaden med sin silvergrå Saab 9.3.
Jodå Mats, jag vet precis vem du är nu, och jag kan väl tycka att en kille född -62 borde kunna agera lite mer vuxet än du gör med dina barnsliga PM till folk och nedsmutsning i andras profiler/trådar för att sedan med svansen mellan benen blockera och tro att du är anonym.

Av någon anledning så får Mats Hansson mej att tänka på den här videon.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Humor av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.