ÄNTLIGEN!!!

Aktuellt Fokus: ”Polisförbundet i samtal med ökände polistwittraren ”Peppe” Larsson.”

”Den ökände Göteborgspolisen Peter ”Peppe” Larsson har återkommande utmärkt sig på mini-bloggen Twitter som en synnerligen radikal och självsvåldig konstapel. I helgen delade han en tweet som fått polisförbundet att agera.”

Och så här har ”Peppes” twitter sett ut de senaste dagarna, endast godkända följare kan se hans tweets numera. Den skyldiges kvitto på att han klivit över gränsen för anständigt beteende?

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Politik och märktes , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.